Veel gestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen:

Zijn de Angel-Touch® producten wel veilig?

Ja, Alle producten van Angel-Touch zijn veilig te gebruiken en kunnen bij medicijnen en dergelijke gebruikt worden, omdat deze producten op energetisch vlak werken en zo ook gemaakt zijn. Let wel op dat je de spray niet in je ogen krijgt en buiten bereik van Kinderen houden omdat er etherische olie en alcohol in zit. Producten bewaren uit de zon, niet in de koelkast en niet bij of op elektr. apparatuur.

Dienen de kristallen opgeladen worden?

De kristallen van Angel-touch zijn niet alleen van Swarovski kristal en daarom al mooi als sieraad, maar hebben ook een extra werking omdat er bepaalde energieën in bewerkt zijn. Deze energie is verzegeld en blijft dus altijd werken, u hoeft deze kristallen niet op te laden zoals bekend bij stenen. (bergkristal is ook een steen). Dit zijn kristallen.

Kan ik ook een verkooppunt worden van Angel-Touch®?

Ja, als u beschikt over een kvk inschrijving dan kunt u als verkooppunt van Angel-Touch® fungeren. Als u interesse hierin heeft dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken zodat wij u alle informatie hierover kunnen geven die u wenst.

Ik heb een bestelling geplaatst tijdens een vakantieperiode?

Geen nood, uw bestelling word vastgehouden en wij streven erna de eerste dag na de vakantieperiode uw bestelling te verzenden.