Over Ons

Wat betekent Angel-Touch en wie zijn de mensen achter Angel-Touch?

Wie zijn wij ?

Allereerst willen wij ons even voorstellen, wij zijn Adri en Willemien Ruiter uit Stein. Al jarenlang zijn wij aan het pionieren op het alternatieve vlak en hebben veel energie gestopt in diverse cursussen en onderzoekingen, hier zijn we nog steeds mee bezig. Hierbij was natuurlijk eerst de bedoeling om ons zelf in balans te brengen en erachter te komen wat onze kwaliteiten zijn op het gebied van de hulpverlening. Gaandeweg hebben wij enkele methodes en behandelingen ontwikkeld waarvan we vinden dat het een compleet pakket is geworden om mensen verder te helpen om in balans te komen. Onze bedoeling is om mensen niet jarenlang in behandeling te nemen, maar om richtlijnen te geven en blokkades helpen op te ruimen zodat men op eigen kracht verder kan.

Het ontstaan van Angel-Touch

Vaak hebben wij aan de Goddelijke wereld gevraagd om aan te geven wat we nog meer en/of beter konden doen naast de Balans therapie, Reiki inwijdingen, Numerologie en cursussen. We kregen het antwoord, een collega en tevens ook vriend werd negatief bewerkt met zwarte magie en voelde zich daardoor natuurlijk zeer slecht. Dit was de beweegreden om een beschermings- en reinigingsspray te ontwikkelen. Gaandeweg hebben wij die sprays ook zelf gebruikt en waren zeer tevreden. Dus maakten we kleine proefflesjes en lieten meerdere mensen proberen, toen deze ook positief reageerde begon het balletje te rollen.. en van het een komt het ander. We hadden het toen zelf nog niet helemaal door, maar we mochten in een hele andere richting gaan werken.

Adri heeft Epilepsie dat wat zijn hele leven natuurlijk negatief voor hem was, want hierdoor werden hem veel dingen ontnomen. Later heeft hij mogen leren om in plaats van een aanval te krijgen alvast zelf naar de plek te gaan waar hij is als hij een aanval heeft. Daar is het heel mooi en mag hij regelmatig (wanneer hij opdracht krijgt) naar die plek gaan en bepaalde energieën mee naar hier nemen zodat hij dat in verschillende Swarovski kristallen mag verzegelen (channelen). Op deze manier worden ook de Essences gemaakt. Op het moment dat Adri in die andere wereld is zorgt Willemien ervoor dat het aards koordje vast blijft zitten en dat hij inderdaad veilig naar die plek kan gaan en zich beschermt voelt en ook wanneer dat nodig is, dat Willemien hem terug kan halen.

Er werd doorgegeven door de Goddelijke wereld dat we op deze manier meer mensen kunnen bereiken en zo is het ook gekomen dat onze producten de naam Angel-Touch dragen. Angel-Touch staat voor alternatieve Health en Healing producten die op een natuurlijke basis (energetisch) gemaakt zijn en die geen negatieve bijwerkingen kennen. Regelmatig komen er dus nieuwe producten bij en zijn wij telkens heel blij en enthousiast dat wij dit mogen doen. Wij zien dit steeds als een nieuwe geboorte. Ja weer een baby die beschermt en gekoesterd mag worden en die weer veel mensen mag helpen om in balans te komen.

Angel-Touch bestaat vanaf begin 2004 en we zijn blij dat ze in ons leven is gekomen. We zijn beiden geen verkopers maar zijn ervan overtuigt dat Angel-Touch zichzelf verspreid en daarom zijn er ook al diverse collega’s (therapeuten) die met Angel-Touch produkten werken en daar netzo enthousiast over zijn als wij.

Wilt u ons persoonlijk leren kennen? Dat kan op een van de beurzen waar we staan (Zie Agenda) of op Maandag en Zaterdag tijdens onze openingstijden van 13.00 – 17.00 en natuurlijk na een telefonische afspraak. Het kan voorkomen dat wij ook op zaterdags op een beurs staan, dus als u van ver dient te komen neem even contact met ons op zodat u niet voor niets komt.

Groetjes en veel liefde wensen wij allen,
Adri & Willemien
Angel-Touch