Gebruiksaanwijzingen

Testmethode:

Dit is een methode om zelf te testen of het product goed voor je is en welke je het beste kunt gebruiken. Je kunt één of meerdere producten samen testen.

Ga eerst stevig met je voeten op de grond staan. (aarden) Je lichaam en knieen ontspannen en vooral uit je denken blijven anders lukt de test vaak niet. Het product in je linkerhand nemen en op je hart houden met je hand open en de andere hand losjes langs je lichaam laten hangen. Vraag dan of je het product nodig hebt, of het je zal helpen. Merk je dat je naar voren voelt vallen, dan is het een “JA” antwoord. Voel je je naar achteren gaan dan is het een “NEE” antwoord. Het kan zijn dat je eerst voelt dat je rond draait, dit is om je eerst stabiel te maken.

Heb je het product niet bij de hand dan kun je de naam van het product op een briefje schrijven
en het dan in je linkerhand houden en de test doen.

Mocht het alsnog niet lukken, probeer de test later nog eens.

ESSENCE:

De Essences kun je standaard 3 keer per dag 4 of 5 druppels rechtstreeks vanuit het flesje (pipet) innemen of verdunt in een half glas water. Je kunt ook het flesje in je linkerhand nemen en het op je hart houden, dan vragen of je meer druppels nodig hebt per keer. Merk je dat je naar voren voelt vallen, dan is dat een JA, antwoord. Verhoog dan het aantal druppels totdat je naar achter voelt vallen, dit is dan een Nee, antwoord. Als je in het denken blijft, dan zul je niet naar voren of achteren gaan, neem dan het standaard aantal druppels.

KRISTALLEN:

Bij het begin van het dragen van de kristallen kun je je tijdelijk anders gaan voelen. Het is dan belangrijk om de kristal niet af te doen omdat hij aan het werken is om je in de richting te duwen, die goed voor je is. Dit kan enkele dagen en soms enkele weken duren. Het beste draagt men de kristallen rechtstreeks op de huid. Voor het douchen de kristal afdoen zodat hij niet stuk kan vallen of blijven haken achter de handdoek. Men kan de kristal oppoetsen met een droge doek.

GEURSPRAY:

Deze kun je gebruiken tijdens behandelingen door in je handpalm te sprayen en/of op de binnenkant van de polsen van de te behandelen persoon. Daarnaast kun je de geurspray gebruiken 2 maal daags op polsen, buik, zonnevlecht en/of hartchakra. Of gewoon om je heen (Aura) sprayen.

KNUFFELS:

Knuffels zijn bewerkt met engelen energie en kunnen op deze manier heel dicht bij de persoon komen. Voor individuele beschrijving, zie tekst die aan de knuffels zitten. De energie blijft in de knuffel ook bij een wasbeurt